onsdag, mai 22, 2024
HjemSisteEr Killer-Barbie er den nye julegaven til barna eller lillesøster? Ken smiler...

Er Killer-Barbie er den nye julegaven til barna eller lillesøster? Ken smiler ikke lenger…

Mariel Clayton er artisten som nå har tatt Barbie til et nytt nivå. Den til vanlig så lydige og pliktoppfyllende dukken er med ett blitt seriemorder og går heller ikke av veien for å sprite opp aktivitetene på soverommet med litt ekstrautstyr eller en elsker i skapet. Med andre ord, Barbie kunne like gjerne vært med i tv-serier som Dexter, Breaking Bad eller Sex in the City. Det vanlige kjønnsrollemønsteret er lagt på hylla. Og Ken er oftest i kappet opp i en søppelpose. De gangene han ikke fanger henne med en elsker da..

Vi snakker altså good girl gone bad på et høyt nivå her. Og det hysteriske bildene kan du se på neste side. Vi har spart de beste. Meget kreativt og morsomt.

Gå til neste side for å se Barbie gå totalt amok!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær