onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noNoen har alt for mye penger når de skal bestille seg luksusyacht....

Noen har alt for mye penger når de skal bestille seg luksusyacht. Noen som fikk lyst på ny båt?

luksusbat

Når folk som har alt for mye penger. Og det gjør sine utslag på så mye. En del velger å bruke pengene på ny båt, og har du en milliard kroner eller to for mye, så er det lett å ta av litt på forbruket. Når man har råd til luksus, så er det vel ingen grunn til å spare? De ti mest ekstravagante luksusbåtene fra sist år er blitt kåret. Og på bildene på neste side kan du se ting du aldri har sett på en båt før og som du neppe hadde tenkt på å plassere på en båt uansett hvor mye penger du hadde hatt!

Når du har alle pengene i verden og får lyst på en luksusbåt, så er det vel ikke så mange grunner til å prøve å spare så mye. Og det har heller ikke disse båteierne gjort. Her er båtene laget med alle fasiliteter for å si det mildt. Kunne du tenke deg en slik båt?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær