fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noHan spør 100 jenter på gaten om de vil ha sex. Og...

Han spør 100 jenter på gaten om de vil ha sex. Og når videoen er ekte, så kan det fort bli stygt.

100jenter2

Tiden for falske videoer av folk som gir mat til hjemløse eller kliner med tilfeldige damer på gaten er i ferd med å renne ut. Nå er det ekte videoer som gjelder. Og ingenting er vel mer ekte enn å bli avvist eller skjelt ut når du har usmakelig oppførsel. Når du spør 100 damer på gaten om de vil bli med deg hjem for noe hanky panky, så er du vel dømt til å få noen krasse tilbakemeldinger. Og det gjør denne karen til gagns. Det er fint å se at andre menn blir avvist, at det ikke bare skjer deg selv inn mellom. Så trenger du en liten boost for egen selvtillit, så er dette en video du bør se. Litt småmorsom er den også egentlig.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær