mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHan ble meldt savnet for seksten år siden. Er nå blitt funnet....

Han ble meldt savnet for seksten år siden. Er nå blitt funnet. Dette gjorde han alle disse årene!

forsvant

Jason Ronald Douglas forsvant fra hjemmet sitt i Australia for seksten år siden. Han var da en ung mann med en lysende fremtid foran seg. Men han hadde hatt en tøff barndom der han vokste opp uten foreldre. Derfor måtte han bo hos sin onkel. Da onkelen plutselig døde, så tok Jason dette veldig tungt. Og en dag var han bare borte. Ingen fant han noe sted, og de fleste trodde etter hvert at han var død. Og etter hvert som tiden gikk så slo mange seg til ro med dette. Men hans søster trodde ikke på denne teorien og fortsatte å lete.

Plutselig etter seksten år, så fikk hun beskjeden hun hadde ventet på så lenge. Og du vil ikke tro hvor broen hadde vært de siste årene.

Gå til neste side for å få vite hvor Jason har vært de siste seksten årene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær