søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDette stedet har fått tilnavnet bakdøren til helvete. Og det er ikke...

Dette stedet har fått tilnavnet bakdøren til helvete. Og det er ikke uten grunn når du ser de vanvittige bildene!

hell

Midt inne i Turkmenistan’s Karakum ørken, nær landsbyen Derweze ligger bakdøren til helvete. Det er ikke uten grunn at dette hullet i bakken har fått dette tilnavnet. Og årlig drar det flere tusen turister til dette stedet, selv om det er langt fra alt og alle.

Stedet er vakkert, men det kan også fremstå veldig skremmende. På neste side skal du få se alle de unike bildene fra Turkmenistans varmeste turistattraksjon. Og du kommer til å bli imponert over hvor vakkert og livsfarlig dette stedet er.

Gå til neste side for å se de fantastiske bildene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær