fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noPizzabudet får en overraskelse da disse lettkledde damene åpner døren, og han...

Pizzabudet får en overraskelse da disse lettkledde damene åpner døren, og han lar seg ikke be to ganger!

pizzaboy

Dette pizzabudet har en god dag på jobben. Da han banker på for å levere bestillingen, så åpner to lettkledde damer døren. Og de ønsker å ha han med på fest og det hele utvikler seg til noe som kan gi pizzabudet svar på alle sine bønner til høyere makter. Å møte på to villige jenter så og si uten klær når man skal levere pizza er vel kanskje litt for godt til å være sant tenker du? Ja, du er inne på noe der. Hva som er bakgrunnen og hva som skjer får du se i videoen på neste side.

Gå til neste side for å se videoen av verdens mest heldige pizzabud!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær