tirsdag, mai 21, 2024
Hjemindymedia.noDet er kommet en kolleksjon med sexy undertøy for menn. Kjenner du...

Det er kommet en kolleksjon med sexy undertøy for menn. Kjenner du en noen hadde kledd dette?

undertøy

Verden er ikke det den en gang var, og snart er det trolig ingen forskjell mellom menn og kvinner. I alle fall ikke om man skal vurdere situasjonen ut fra den nyeste kolleksjonen fra Homme Mystere. Her får menn utfolde seg i sin egen kolleksjon av undertøy som tidligere er blitt forbeholdt kvinner. Her har man både truser i Victoria Secret style og BH`er. Og alt er tilpasset den mannlige kroppsformen. Så da er det vel mange menn som blir glade. Men hvor behagelig det er å ha på er det vanskelig å si. Men man må selvsagt lide for skjønnheten.

Det skal ellers sies at det er en rikholdig kolleksjon. Gå til neste side for å se alle de «vakre» bildene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær