fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noDamen knuste vinduet og trampet i stykker taket på bilen til ektemannen....

Damen knuste vinduet og trampet i stykker taket på bilen til ektemannen. Du klarer garantert å forstå hvorfor!

knusbil

Denne kvinnen ble litt småforbannet da hun fant ut at mannen hadde hatt en elskerinne på si over en lang periode. Så hun valgte å knuse bilen totalt og deretter hoppe på taket til hun nesten falt gjennom. Hun uttalte deretter at hun mente bilen var medskyldig i mannens synder. Bilen har valgt å ikke kommentere dette noe ytterligere, men mannen ble veldig flau over oppstyret. Se den ikke så fantastiske videoen som på en måte blir litt morsom.

Er dette en grei reaksjon i forhold til mannen sin handling?

https://www.youtube.com/watch?v=euNTnkWariU

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær