mandag, juli 22, 2024
Hjemindymedia.noBeyonce fikk "fjernet" bildet til venstre fra internett for tre år siden....

Beyonce fikk «fjernet» bildet til venstre fra internett for tre år siden. Det gikk jo bra. Nå lager folk nye….

beyonce2

Beyonce fikk fjernet bilde fra en opptreden for tre år siden fra internett. Og den rettslige dommen slo fast at ingen kunne bruke publisere bildet i noen online publikasjoner. Og etter det er vel akkurat det bildet blitt et av de mest brukte av henne. Etter at årets Super Bowl gikk av stabelen så er det nye versjoner av Beyonce som kommer frem. Folk bruker mye av sin fritid for å klippe ut akkurat Beyonce med det mest meningsløse ansiktsuttrykket som mulig. Det er med andre ord ikke lett å være kjendis.

På neste side kan du se en samling med Beyonce-ansikter fra gårsdagens Super Bowl. Og det er vakre saker!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær