onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.no10 legitime og troverdige løgner for å slippe å svare på en...

10 legitime og troverdige løgner for å slippe å svare på en melding

Du kjenner følelsen. Du får en melding, men orker ikke å bruke tid på å småprate med personen som sendte den. Dette sier du:

1. Telefonen min lå i et annet rom, så jeg hørte ikke meldingen. Denne er rimelig standard og lett å komme seg unna med. Om du bruker messenger, så husk at der er et system som gjør folk kan se om du har sett meldingen.

2. Jeg satt i et møte, jobbintervju eller var på skole. Kan funke…

3. Jeg hadde telefonen på lydløs.

4. Jeg lånte vekk telefonen min til mamma, ettersom hun hadde ødelagt sin. Jaja…litt tynn kanskje..men kommer an på hvor mye du vil at personen skal slutte å tekste..

5. Jeg kjørte bil, så jeg kan ikke tekste og kjøre samtidig. Denne er faktisk legitim. Husk den!

6. Jeg var på jentekveld ( eller lignende ), og ville ikke være frekk ved å fikle med telefonen hele kvelden.

7. Jeg var i kirken. Om du klarer å selge inn denne så er du god…

8. Jeg var på do og ville ikke skitne ut telefonen…faktisk verdt å prøve bare for å se hva svaret blir.

9. Jeg «så ikke» meldingen din. ( Oversatt til norsk: slutt å mas for h…… )

10. Jeg ble overfalt og frastjålet mobilen. Deretter måtte jeg ta opp jakten på ranerne og biljakten tok flere timer. Hadde jeg ikke nettopp tatt et judokurs, så hadde jeg vært i big trouble. Men jeg spente krokfot på den ene og slo den andre i ansiktet. Men den tredje kom seg unna og han sprang inn i skogen. Der måtte jeg lete etter han i tre timer og da hadde han gjemt telefonen under en stein. Etter at jeg hadde snudd hver en eneste stein i hele skogen fant jeg endelig telefonen, men da oppdaget jeg at den var fuktkskadet og at sim-kortet var stjålet..jeg sprang etter fyren…….ja du ser poenget..

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær