onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noMann får fjernet over 100 larver i fra nesen. Dette må være...

Mann får fjernet over 100 larver i fra nesen. Dette må være det verste jeg har sett noen gang…

maggot

Denne videoen er helt klart mellom de topp fem kvalmeste dette året. Denne mannen kommer til doktoren og blir undersøkt. Doktoren finner flere larver eller mark oppe i nesen til mannen og starter med en gang med å plukke de ut en etter en. og det viser seg at det er over hundre stykker som har bosatt seg der og begynt å legge egg. Mannen var heldig med at han kom seg til lege. Hadde han ikke gjort det, så kunne dette spredd seg til hjernen og han kunne ha vært død.

For en meningsløs død det ville ha vært…

Gå til neste side for å se den forferdelige videoen av over hundre larver i nesen på mannen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær