søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDonerer penger til truede hvalarter for hver voksenfilm du ser. Kjenner du...

Donerer penger til truede hvalarter for hver voksenfilm du ser. Kjenner du noen kan berge hele hvalbestanden alene?

hval3

De hyggelige folkene i verdens mest populære voksenfilmside skal nå sette alle krefter inn på å berge hvalbestanden. De er bekymret for utviklingen for en del arter, og tenker nå å betale sine mange millioner brukere for å streame voksenfilmer. Planen er at websiden donerer penger for hver film man ser. Så om du kjenner noen som liker slikt, så kan de nå være med på å berge livet i havet og virkelig gjøre en innsats for miljøet. Så her er det bare å tipse en venn.

På neste side så får du vite hvor mange filmer man må se for å berge en hval. Kjenner du noen som kan berge hele bestanden alene?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær