onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDerfor bør du ikke ha mobiltelefonen i lomma. Kjenner du noen som...

Derfor bør du ikke ha mobiltelefonen i lomma. Kjenner du noen som bør advares mot dette?

lomme

Smartelefoner og den økende bruken vi ser rundt dette vil nok bare bli mer og mer vanlig i fremtiden. Men vet vi i grunnen nok om konsekvensene av slik bruk? Mer og mer forskning tyder på at dette kan være skadelig på flere enn et område. Og det kan medføre flere typer sykdommer, noen også livstruende.

En ny forskningsrapport har fokusert på plasseringen av mobiltelefonen i forhold til kroppen. Altså, om noen har den i lomma eller i Bh`en eller sover med den under puta. Det viser seg at konsekvensene av dette kan være ganske dramatiske over tid.

Gå til neste side for å se hvilke konsekvenser det kan få å ha mobiltelefonen i lomma over tid!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær