onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDette gjorde foreldrene da barna nektet å legge fra seg mobilene under...

Dette gjorde foreldrene da barna nektet å legge fra seg mobilene under middagen. Noen som bør frykte dette?

jam

Foreldrene i denne familien var leie av at barna satt og fingret med mobiler og nettbrett hele dagen. Og spesielt var dette noe som irriterte under middagen da hele familien i utgangspunktet skulle være samlet og ha den gode samtalen. Etter å ha prøvd mange metoder, så innså de begge at her måtte det harde metoder til. Og det disse foreldrene gjorde viste seg å være veldig effektivt, og det gav barna egentlig ikke noe annet valg enn å gjøre som de voksne i familien sa.

Gå til neste side for å se hva foreldrene i denne familien gjorde for å få barna til å legge fra seg mobil og nettbrett under middagen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær