mandag, juli 22, 2024
Hjemindymedia.noDette er det siste århundret der menneskeheten vil eksistere. Flere ledende vitenskapsmenn...

Dette er det siste århundret der menneskeheten vil eksistere. Flere ledende vitenskapsmenn er enige!

fremtid3

Doktor Seth Shostak hos Search for Extraterrestrial Intelligence (SETI) Institute i Mountain View er sikker i sin sak. Kunstig intelligens er fremtiden, og er vil endre menneskeheten til noe helt annet enn de vi er nå. Hans spådom er at vi innen 2100 er erstattet av genetisk tilpassede supermennesker og datastyrte cyborger. Med dette menes det at menneske og robot vil smelte sammen som samme vesen. Som robocop, i mangel på et bedre eksempel.
– Darwinismen vil gjøre det mulig å designe sitt eget avkom, og dette vil gi menneskeheten en utvikling som vil fremskynde evolusjonen med flere tusen år på kort tid, sier doktoren.

Han opplyser også hvordan mennesket trolig vil se ut om ett par hundre år. Og det er rett og slett skremmende. Vil vi egentlig at gale vitenskapsmenn skal få muligheten til å styre menneskeheten i denne retningen?

Se bildene av fremtidsmennesket og les hvordan dette skal skje på neste side!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær