mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne grisen klarte å rømme fra slakterbilen og rømme til skogs. Han...

Denne grisen klarte å rømme fra slakterbilen og rømme til skogs. Han må ha forstått hvor han skulle…

gris

Denne videoen er fra Mexico. Og en lastebil med griser på vei til slakteriet kjører på motorveien. Bak ligger det en bil med dashbordkamera og han får med seg en unik og faktisk vellykket rømning. Få griser har vel sluppet unna etter de har gått om bord i denne bilen. Og denne karen hadde nok en følelse av hvor han skulle. Men han klarer faktisk og komme seg ut og rømme til skogs. I følge rapportene er den ikke blitt funnet i ettertid. Så forhåpentligvis lever den av trøfler i skogene i Mexico.

Se den unike videoen på neste side. Smart tenkt av grisen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær