søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noPentagon har faktisk laget en kriseplan for at zombier tar over verden....

Pentagon har faktisk laget en kriseplan for at zombier tar over verden. Dette bør vel skremme de fleste…

Du ser «The walking dead», men tror ikke dette kan skje deg? Så feil kan du ta. For når Pentagon, som overvåker hele verden og trolig vet hva du har spist til middag, har laget en plan for zombie-akapolypsen, så bør vi alle kanskje revurdere situasjonen litt? I alle fall så har de lagt frem planen «Counter Zombie Dominance». Altså, hvordan man best bør slå tilbake en zombie-epidemi. Selv om du ikke er redd zombier til vanlig, så bør du kanskje vurdere å bli det når verdens største etteretningsorganisasjon er redde nok til å lage en krisenplan.

I arkivet har planen navnet CONOP 888 og inneholder taktiske vurderinger i møte med «the undead» som det vises til flere ganger.  Her er ellers noen sitat fra dokumentet:

«This plan fulfills fictional contingency planning guidance tasking for U.S. Strategic Command to develop a comprehensive [plan] to undertake military operations to preserve ‘non-zombie’ humans from the threats posed by a zombie horde,» CONOP 8888’s plan summary reads. «Because zombies pose a threat to all non-zombie human life, [Strategic Command] will be prepared to preserve the sanctity of human life and conduct operations in support of any human population — including traditional adversaries.»

Så om du ikke allerede har gjort det, så er det bare å kjøpe inn våpen og gjøre seg klar til zombiejakt.

 

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær