onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDerfor skal du ikke være utro om kjæresten din er sterkere enn...

Derfor skal du ikke være utro om kjæresten din er sterkere enn deg og er kvinnelig ninja….

ninja

Ja, overskriften taler for seg selv. Den japanske kvinnen er om ikke ninja, så kampsportutøver. Det står ninja på beskrivelsen av videoen, men vi har ikke sett noen diplom. Uansett, så viser hun en del egenskaper som gjør at du stiller spørsmål til om mannen hennes ikke burde tenkt at hun kunne banke han før han var utro? Hun kaster seg opp på bilen og dunker løs på vinduet. Da hun kommer seg inn i bilen så sier det seg selv at han ligger tynt an.

Får han som fortjent eller burde hun latt han slippe unna uten juling? Gå til neste side for å se videoen av denne kampsportdamen som ikke lar seg herje med!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær