onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.no10 vanlige personer som fant enorme skatter. En faktor er felles for...

10 vanlige personer som fant enorme skatter. En faktor er felles for alle funnene. Kunne dette vært deg?

skatter

De siste årene har det dukket opp flere i historier i mediene om personer som mer eller mindre tilfeldig kommer over store skatter som endrer livet deres. En felles faktor for flere av disse er at de har brukt metalldetektor. En mann i New Mexico var mellom disse. Han kjøpte den billigste metalldetektoren de hadde på en lokal Radio Shack butikk. Deretter brukte han den flittig rundt om kring i ørkenområdene. Han fant for det mest gammelt rustent stål. Men en dag gav detektoren et enormt utslag, og han fant en av verdens største gullklumper. Klumpen er så stor at den har fått sitt eget navn: The boot of Cortez. Den ble nylig solgt på auksjon for 15 millioner kroner. Ikke verst for en gåtur med metalldetektoren.

Se denne og ni andre historier om folk som har hatt flaks og vært dyktige i sin jakt på skatter.

Gå til neste side for å se de andre historiene om folk på skattejakt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær