onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noPolitien rykte ut etter rapport om at en kvinne hylte og at...

Politien rykte ut etter rapport om at en kvinne hylte og at en mann ropte drapstrusler. Det som de fant da de kom frem var absurd!

Politiet må ofte rykke ut på mye forskjellig. Denne hendelsen fra Australia er av den spesielle sorten. Panikkslagne naboer hørte skrekkslagne kvinnehyl fra en leilighet. Og inn mellom disse hylene kom det drapstrusler fra en mann og mye dunking og slåing i vegger. Naboene ble så redde at noe skulle skje den stakkars kvinnen at de ringte politiet. Men da de kom på døra, så var det kun en person i leiligheten. Det var en mann i 20 årene.

Politiet spurte han om hvor kjæresten hans var, men han svarte at han ikke hadde noen kjæreste og at han var i leiligheten alene. Politiet gjennomsøkte leiligheten og det viste seg å stemme. Da de spurte om hylingen og truslene, så måtte de bare begynne å le da de fikk forklaringen. Det viste seg at mannen var livredd edderkopper, og da han oppdaget en av den store sorten så begynte han å hyle. Tydligvis som en kvinne. Inn mellom hylene kom han med høylytte mordtrusler mot edderkoppen. Det hele endte med at han bare gjemte seg i badekaret til politiet kom. Politiet fjernet edderkoppen fra åstedet, i følge rapportene.

Her er utskriften fra politiavhøret:
«Where’s your wife?

I don’t have one.

Where’s your girlfriend?

I don’t have one.

Come on mate, what have you done to her?

It was a spider. A really big one.

What about the woman screaming?

Yeah sorry, that was me. I really, really hate spiders.»

Det er nesten slik at man må ha litt medfølelse for fyren..

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær