søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noHan har kjøpt skjermbeskyttelse til telefonen. Hva skjer om han tester den...

Han har kjøpt skjermbeskyttelse til telefonen. Hva skjer om han tester den på samme måte som i reklamen?

hammer

Denne ungdommen har kjøpt skjermbeskyttelse til telefonen sin. I reklamen, som kanskje du også har sett, så skal denne beskyttelsen tåle at du slå på skjermen med en hammer. Men gjør den egentlig det? Endelig er det i alle fall noen som tester og tar sjansen for alle oss andre som har kjøpt slik beskyttelse eller vurderer det. Med tanke på at denne beskyttelsen egentlig er bare en plastfilm, så fremstår det ganske unaturlig at den skal tåle et slag med en hammer. Så det er egentlig veldig interessant om reklamen holder det den lover. Det er jo faktisk blitt solgt flere millioner slike beskyttelser.

For å se om skjermbeskyttelsen holder det den lover, så gå til neste side. Der får du se filmen med testen.

Gå til neste side for å se filmen der skjermbeskyttelsen blir testet med et hammerslag!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær