onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne fyren gikk fra to-tre Tinder-matcher per uke til 1609 uken etter....

Denne fyren gikk fra to-tre Tinder-matcher per uke til 1609 uken etter. Hva gjorde han annerledes?

match

28 år gamle James var en ganske gjennomsnitts bruker av Tinder. Han bor i London, og hadde en stor radius av kvinner å forsøke å matche med. Men det ble sjelden mer enn ett par i uken. Så gjorde han noen drastiske endringer. Plutselig tok det helt av. På en uke fikk han 1609 matcher og tendensen holder seg også uken etterpå. Med andre ord har han gjort noe rett siden jentene strømmer til.

På neste side forteller vi deg hvilke grep han har gjort for å lykkes så godt på Tinder. Her har vi nok alle noe å lære. Vet ikke hvordan jeg skulle fått tid til annet om dette hadde skjedd meg, så råd må brukes med fornuft slik at ikke all fritid går med til dette. Her er bevis på suksessen forresten:
match2

Gå til neste side for å få triks fra 28 år gamle James som nå er blitt Tinder-konge!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær