søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noKjenner du noen som banner, roter som bare juling og rangler hver...

Kjenner du noen som banner, roter som bare juling og rangler hver natt? Da er vedkommende sykt smart….

smart

Kjenner du noen som banner, roter over alt og rangler hver natt? Da er trolig denne personen smartere og mer intelligent enn de fleste i følge en ny vitenskapelig undersøkelse. Legg til at vedkommende gjerne drikker som en svamp i tillegg, så har du intelligens satt i system.

Undersøkelsen viser at til mer intelligent man er til flere uvaner som ikke er kompatible med resten av samfunnet har man. Dermed kan altså de som tilpasser seg minst normer og regler gjerne være de som er smartest. Høres dette logisk ut? Det er i alle fall den korte versjonen av denne undersøkelsen. Og resultatet av undersøkelsen i seg selv kan jo være en god trøst for enhver av oss.

Ikke ryddet rommet? Nei, jeg er for intelligent.

På neste side har vi flere tegn som tyder på høy intelligens. Gå til neste side for å få vite resten av resultatene fra denne oppsiktsvekkende undersøkelsen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær