lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noTre fantastiske parodier mobber terrororganisasjonen IS og latterliggjør deres propagandavideoer!

Tre fantastiske parodier mobber terrororganisasjonen IS og latterliggjør deres propagandavideoer!

I utgangspunktet er det kanskje noen som mener timingen er dårlig for å latterliggjøre en terrororganisasjon som IS slik som hverdagen i Europa er blitt siste par dagene. Men ettersom IS selv bruker sosiale medium for å verve unge mennesker til sine avskyelige handlinger, så er det absolutt på sin plass å svare på dette med latterliggjøring. Det er til sammen blitt laget tre videoer. Her er den ene, og de to andre finner du på neste side.

https://www.youtube.com/watch?v=0i6-2ITL-zU&feature=player_embedded

Gå videre til neste side for å se de to andre videoene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær