mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDette bildet eksploderer på sosiale medier. Er blitt delt flere tusen ganger...

Dette bildet eksploderer på sosiale medier. Er blitt delt flere tusen ganger på få timer. Ser du hvorfor?

Eivind Johannesen er en ivrig hobbyfotograf, og han tar ofte bilder av nordlyset. Inn mellom legger han de også ut på Facebook og det har tidligere blitt noen hundre likes og noen rosende kommentarer, melder avisen Nordlys (!). Men de to bildene han tok av nordlyset nylig eksploderte plutselig på sosiale medier på bare få timer. Det siste bildet er blitt spesielt populært og er blitt delt over 2000 gang og fått godt over 20 000 likes på Visit Norway sine websider. På det første bildet er det kanskje ikke så klart å se grunnen til at bildet er blitt så populært i sosiale medier.

nordlys

Klarer du ikke å se hvorfor bildet er blitt så populært? Da bør du gå videre til neste side for å se det andre bildet.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær