søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noPrøvde en "Shawshank Redemption" rømning fra fengsel. Kom dessverre bare halvveis..

Prøvde en «Shawshank Redemption» rømning fra fengsel. Kom dessverre bare halvveis..

rømning

Å komme i fengsel i Brasil er ikke akkurat som i Norge. Ikke har du flislagt bad, tre måltider om dagen eller TV på rommet. Men derimot får du sekstenmannsrom der femten av de som bor der ikke tar fem flate øre for å ta livet av deg. Derfor er det mange som er desperate og gjør alt for å kunne komme seg ut av situasjonen. Denne karen prøvde seg på en «Shawshank Redemption» rømning. Nemlig gjennom kloakkledningen. Dessverre for han kom han ikke så langt. Og det viste seg å være en skikkelig drittplan. I filmen så kommer Andy Dufresne ut av kloakkrøret og det striregner. Og han blir vasket ren. Men denne uheldige fangen fikk aldri oppleve frihetens regn.

Gå til neste side for å se videoen av den dårlig planlagte rømningen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær