onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne kvinnen gjemte seg på taket da voldtektsmannen brøt seg inn i...

Denne kvinnen gjemte seg på taket da voldtektsmannen brøt seg inn i huset. Men hvordan gikk det?

voldtektsmann

Dette bildet er tatt i California. Melora Rivera hørte lyder utenfor døren sin, og da hun gikk for å finne ut hva det var for noe oppdaget hun en ukjent mann som stod utenfor. Da han så henne gjennom glassruten i døren prøvde han å komme seg inn i huset. Han knuste vinduet og tok seg etter hvert inn i huset. I mellomtiden prøvde Melora desperat å gjemme seg for å unngå å bli overfalt. Hun prøvde å tenke ut den beste hjemmeplassen, og klatret ut på taket. Der satt hun helt stille og prøvde å komme seg unna den tidligere dømte voldtektsmannen som jaktet henne.

Hvordan dette gikk får du vite på neste side. Klarer Melora å rømme fra denne mannen?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær