fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDette er de mest vanlige seksuelt relaterte skadene folk pådrar seg. Har...

Dette er de mest vanlige seksuelt relaterte skadene folk pådrar seg. Har du hatt en av disse skadene?

samkvemskade

Folk skader seg på de mest utrolige måter når de har samkvem som det heter på fint. Eller når de har med seg en partner i sengen. Faktisk er slik skader så vanlig at leger i USA når fører statistikk på dette. The National Electronic Injury Surveillance System har ført oversikt over alle typer skader over tid nå, og de har funnet at det er rundt 450 slike skader per år. Og det er alt fra å slå hodet i sengeposten til mer pinlige skader som ikke tåler dagens lys.

Og det er selvsagt de pinlige skadene vi fokuserer på i denne artikkelen. På neste side kan du se statistikken fa USA. Kjenner du noen som har pådratt seg slike skader?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær