onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noHun skulle selge huset til bestemoren. Men da hun så nærmere på...

Hun skulle selge huset til bestemoren. Men da hun så nærmere på bildet av stuen i salgsannonsen ble hun livredd.

En dame i femtiårene på landsbygden i England mistet sin mor som døde på grunn av høy alder etter et kort sykeleie. Hun arvet huset moren hadde bodd i hele livet. Dessverre bodde hun i en annen del av landet og hun måtte derfor selge huset. Huset ble ryddet og gjort klart til salg. Og avtale med eiendomsmegler ble gjort. Noen dager etter kom fotografen for å ta bildene til annonsen. Huset lå idyllisk til og har en stor hage. Så bildene ble veldig fine. Kort tid etter ble salgannonsen lagt på nett, og damen som skulle selge huset så over annonsen. Da hun kom til dette bildet, så oppdaget hun noe som gjorde henne livredd.

see it2

Klarer du å se hva som gjorde henne så redd?

Om du ikke klarer det, så er det bare å gå videre til neste side for å få et nytt hint.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær