søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noDette hadde Jennifer Lawrence jobbet som om hun ikke ble skuespiller. Og...

Dette hadde Jennifer Lawrence jobbet som om hun ikke ble skuespiller. Og det er litt flaut…

jenlaw

Den kjente skuespilleren Jennifer Lawrence har i et nytt intervju fortalt offentligheten hva hun hadde jobbet som dersom hun ikke ble skuespiller. Og det er kanskje greit for hennes egen del at hun ble skuespiller. For det kunne lett blitt litt flaut og annerledes for henne. Det er ikke lett å slå gjennom som skuespiller, så det kan hende at hun jobbet ekstra hardt for å lykkes og for å slippe denne jobben. Det har trolig vært en stor motivasjon.

Det viser seg at dersom hun ikke hadde blitt skuespiller, men mislykkes med forsøket sitt, så hadde hun satset på en karriere som stripper. Det hadde vært en grei karriere og greie penger, forteller hun. Og hvem vet, kan hende dette hadde gått bra. Men Hunger Games hadde ikke blitt den samme film-triologien uten henne!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær