fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noSlik drenerer man en cyste om man får den på brystkassen. Bare...

Slik drenerer man en cyste om man får den på brystkassen. Bare i tilfelle du trenger å lære det…

nyvid

Dr.Sandra Lee er blitt hele internetts yndling etter at hun startet sin egen youtubekanal der hun filmer alle operasjoner hun gjør på klinikken sin. Og hennes spesialitet er popping av kviser og cyster. Og når du får inn noen titalls kunder hver dag, så skjer det inn mellom at det kommer noen virkelige godbiter. Slik som denne hun har filmet i videoen i dagens artikkel. Denne pasienten har en inngrodd cyste som har godgjort seg en del år, og når hun bruker dreneringsteknikken sin på denne, så sier det pang!

Gå til neste side for å se drenering av cyste, versjon 2.0!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær