onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noHan var deprimert og overvektig. Skjedde det noe som endret livet hans....

Han var deprimert og overvektig. Skjedde det noe som endret livet hans. Resultatet er fantastisk!

Jesse Shand ble overvektig i tidlig alder og brukte mye tid foran datamaskinen med mye mat og sukkerholdig drikke. Han ble etter hvert bevegelseshemmet på grunn av vekten og fikk også depresjoner. Generelt sett kan man si at Jesse hadde grunn til å føle bitterhet over livet og sin situasjon. Sin aggresjon tok han ut på andre på internett. Han var et nettroll som herjet i kommentarfelt og på nettforum. Etter hvert ble et forum for bodybuildere målet for den depressive Jesse. Han skrev et titalls nedsettende kommentarer til de som la ut bilder og kostholdsråd på forumet. Etter hvert ble han lagt merke til og mange av forumbrukerne begynte å bli mektig provosert over oppførselen hans. Ettersom han hetset de så mye krevde de at han la ut et bilde av seg selv, om han var så mye bedre. Etter hvert la han ut dette bildet: slanking2 Etter det begynte ting å skje. I stedet for å hetse han tilbake, så gikk bodybuilderne sammen om å hjelpe Jesse ut av overvekten. Og etter dette fikk kiloene bein og gå på. Jesse ble inspirert av resultatene og slankingen ble livet hans. Resultatene er fantastisk.

Se før og etter bildene og video av den utrolige forvandlingen. Gå videre til neste side.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær