onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noFlere tusen har lastet ned app der du kan leie en torpedo...

Flere tusen har lastet ned app der du kan leie en torpedo til å gi folk du kjenner juling…

kjøpbank

En app som tilbyr deg å leie torpedoer til å banke folk du ikke liker har nå slått an veldig. Flere tusen har lastet den ned. Og det går trolig mange rundt med blåøye uten at de forstår hvorfor de ble angrepet. Men grunnen er altså at noen har leid noen til å gi de juling. Med tanke på antall nedlastinger på kort tid, så er det åpenbart et marked for slike tjenester.

For å bestille litt rundjuling til noen du ikke liker, så er bare å laste ned appen og legge jobben ut på anbud. Akkurat som vanlige anbudstjenester for snekkertjenester og lignende. Så dette enkelt og greit. Det er mulig å legge igjen omtale av torpedoen og jobben som blir gjort slik at andre arbeidsgivere kan lese vurderingene før de ansetter vedkommende.

Gå til neste side for å se prisliste for hva litt rundjuling koster. Og det er overraskende billig!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær