onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noFacebook har stengt han ute flere ganger på grunn av navnet støtende....

Facebook har stengt han ute flere ganger på grunn av navnet støtende. Nå legger han frem kopi av passet som bevis!

En mann fra Vietnam som når bor i Australia har fått et litt kjedelig problem. Facebook tror ikke noe på at han heter det han heter. Og internett-giganten har flere ganger stengt kontoen hans. Grunngivingen har vært at navnet er støtende for andre brukere. Mannen har flere ganger klaget og fått kontoen gjenåpnet. Men etter kort tid har Facebook igjen tatt affære.
– Dette er høyst irriterende og ødeleggende for mitt sosiale liv, sier mannen til Unilad.co.uk.

Etter at han la frem passet sitt så er det blitt delt flere tusen ganger på internett, og folk ler seg halvt i hjel. Medfølelsen for den stakkars mannen er fraværende. Men han kan nå se lyst på livet etter at Facebook har godkjent navnet hans offisielt.

Regner med at du er blitt nysgjerrig på å få vite hva mannen heter? Det får du vite på neste side.

Gå til neste side for å få vite navnet til den uheldige mannen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær