fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noMann står hver dag i parken i kamuflasje og spionerer på folk....

Mann står hver dag i parken i kamuflasje og spionerer på folk. Hva i søren er det han driver med egentlig?

park

Dette bildet viser en mann som står i kamuflasje i en park. Han står i den samme parken hver dag og spionerer på folk. Politiet er varslet, men de mener at det han driver med ikke er ulovlig, så de vil ikke fjerne han. Enkelte som vet at han står der, synes hele opplegget er ganske ekkelt. Men det er ikke så mange som legger merke til han, ettersom han er godt kamuflert og står et stykke fra veien som går gjennom parken. Hvorfor tror du han han står der hver dag og hva er det egentlig han prøver å oppnå med dette?

For å se hva denne merkelig mannen egentlig driver med, så gå til neste side for å få svaret. Det er sykere enn du tror.

Gå til neste side for å finne ut hva denne fyren egentlig driver med.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær