onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noHan gikk på århundrets fyllekule. Du gjetter aldri hvor han våknet opp...kjenner...

Han gikk på århundrets fyllekule. Du gjetter aldri hvor han våknet opp…kjenner du noen som kunne gjort dette?

fylletur

Alexander Caviel fra Essex i England var ute sammen med en kamerat og skulle ha en rolig kveld på byen. Men etter en del jagerbomber og diverse drinker med sterkt innhold så skiftet planene for kvelden. Eller det vil si, om det var så planlagt det som skjedde er ikke sikkert. Men resultatet ble i alle fall noe helt annet enn ventet. Alexander ble etter hvert så beruset at han ikke fant igjen kameraten sin. Men han klarte etter hvert å komme seg om bord i en buss som etter planen skulle ta han hjem.

Men han våknet ikke opp i sin egen seng for å si det slik.

Gå til neste side for å se hvor Alexander våknet opp dagen etter!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær