fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noTi grunner til å ikke bli narkoman!

Ti grunner til å ikke bli narkoman!

meth-hoved
Rehabs.com har frigitt en samling med før og etter bilder av personer som har vært rusmisbrukere i kortere eller lengre perioder. Og materialet som blir lagt ut er rett og slett sjokkerende. Det er spesielt brukere av heroin som viser store endringer i utseende. En del av bildene er vanskelig å se på, spesielt når man tenker over hvor korte perioder med misbruk som skal til for å ødelegge kroppen totalt.

Det finnes flere konsekvenser enn rent kosmetiske. Og årsakene til å ikke begynne med narkotika er mange. Men tenk hvordan kroppen har hatt det psykisk og fysisk når resultatet er blitt som dette. Flere av personene på bildene under viser store endringer i ansiktet etter kort tid med avhengighet.

Bildene av narkomane Heather er kanskje de som gjør mest inntrykk. På grunn av sin avhengighet laget hun sin egen meth-lab. Denne eksploderte, og brannskadene hun fikk var fryktelige. Det advares mot sterke bilder!

Andrew 18 år:

meth-1

Andew 25 år:meth-2

Andora 48 år: meth-3

Andora 53 år:meth-4

Alberta 23 år:meth-5

Alberta 28 år:meth-6

Christine 23 år:meth-7

Christine 24 år:meth-8

Robin 32 år:

meth-9

Robin 42 år:meth-10

Patricia 49 år:meth-11

Patricia 52 år:meth-12

Heather 27 år:meth-13

Heather 30 år:meth-14

Jordan 23 år:meth-17

Jordan 25 år:meth-18

Darlene 37 år:meth-19

Darlene 39 år:meth20

[fb_bar_share]
[fb_like_page]

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær