lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noFamilie badet ved elven da en frysebag kom flytende. Det som var...

Familie badet ved elven da en frysebag kom flytende. Det som var i den var både ekkelt og skremmende!

kiste
Når det er fint vær kan det være fint å kose seg ved elvebredden og bade eller fiske. Og det er alltid gøy for ungene. Har man med mat og drikke så kan man fint bruke en hel dag på slikt, så lenge solen skinner.

Men disse vennene fikk en overraskelse. Selv om de passet sine egne saker så ble de involvert i noe stelt i stand av folk med andre hensikter enn å kose seg ved elven. Da frysebagen kom flytende var den tapet igjen og det var åpenbart at det var viktig at innholdet skulle være inntakt. Men det var det som kom til syne da de åpnet bagen som var det mest skremmende.

For å se hva som var i bagen, så er det bare å gå til neste side.

Gå til neste side for å se hva som var i bagen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær