onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noEt 200 år gammelt "monster" funnet i undervannshule inne i fjellet. Men...

Et 200 år gammelt «monster» funnet i undervannshule inne i fjellet. Men hva er det for noe?

amfi

Ved en tilfeldighet ble denne skapningen funnet inne i en undervannshule i et fjell i Kina. Dyret er, i følge forskere som har undersøkt prøver som er tatt, over 200 år gammelt. Med andre ord var det til stede da Napoleon kriget i Europa. Det var en tilfeldig fisker som fant dyret. Og han ble rett og slett redd første gang han så det. Årsaken er at det var over 2.5 meter langt og ser ut som et undersjøisk monster. Dyret har både bein og fiskelignende egenskaper som blir brukt til svømming.

På neste side får du se video av denne 200 år gamle skapningen og du få høre hva forskerne tror dette er for noe.

Gå til neste side for å se video og få vite hva dette trolig er for noe!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær