søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noNå kan du leie denne leiligheten i London sentrum for £1. Det...

Nå kan du leie denne leiligheten i London sentrum for £1. Det er bare en liten hake ved avtalen…

leie
Nå kan du bo i denne leiligheten i London sentrum for kun £1. Som mange vet er leiene skyhøye i denne byen, og interessen for annonsen var veldig stor. Billig er det. Men hvorfor er prisen så lav? Jo, nå skal du høre. Du må dele leiligheten med en person som har diagnosen Autophobia. Du har ikke hørt om denne tilstanden tidligere? Det betyr at det er en person som har en fobi mot å sove alene. Nærmere bestemt, vedkommende må ha en annen person i samme sengen som seg. Er vedkommende alene kan det blir panikkanfall og litt forskjellig.

Det er websiden Easyroomate som har annonsen liggende. Så om du er av typen som liker å spoone med ukjente, så kan dette være en god mulighet. Gå inn på websiden deres for å søke.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær