søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noLa en brukt kondom i sengen. Da kjæresten fant den ble det...

La en brukt kondom i sengen. Da kjæresten fant den ble det hele ganske voldelig…

 

Denne karen visste trolig at han lekte med livet da han kjørte denne spøken på kjæresten. Men at det skulle gå så galt klarte han neppe å forstille seg på forhånd. Så bare til alle som synes dette virker morsomt, så er det neppe verdt risikoen. For da hun kommer hjem og oppdager dette, så ble det ikke akkurat tatt godt i mot. Hun klikker totalt, og det hele ender ganske voldelig. Noen som likevel mener dette er en god spøk?

Er du lei av livet og føler at du fortjener litt juling? Da er dette noe for deg og kanskje noe du bør forsøke. Men om du ønsker at langt og lykkelig liv, så anbefales dette ikke i det hele tatt. Se hvordan kjæresten reagerer når hun finner kondomen i sengen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær