fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDa doktoren skjærer hull på denne enorme klumpen på foten, så hender...

Da doktoren skjærer hull på denne enorme klumpen på foten, så hender det noe hun ikke hadde regnet med!

klump

En mann tok kontakt med doktor på grunn av en voksende klump på foten. Denne var blitt så stor at den var blitt en stor plage i hverdagen og han måtte får gjort noe med den. Da doktoren satte i gang prosessen med å få fjernet klumpen skjedde det noe spesielt. Det viste seg at operasjonen ikke var så rett fram som ført antatt. I utgangspunktet var det antatt at klumpen var en ganglion cyste. Men det viste seg at det var noe helt annet, og da ble det store endringer i planene. Og en helt annen filmopplevelse for alle som liker slikt.

Gå til neste side for å se hva som skjedde da doktoren prøvde å fjerne den enorme klumpen på foten!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær