søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noBanditt fra Home Alone frykter fortsatt hevn fra Kevin. Nå er han...

Banditt fra Home Alone frykter fortsatt hevn fra Kevin. Nå er han livredd etter videoen som kom ut forrige uke!

homealone2

Forrige uke gav Macaulay Culkin livstegn fra seg for første gang siden Home Alone filmene. Han har brukt tiden på et heftig liv, har ikke hatt tid til skuespillerkarrieren. Filmen viste den voksne Kevin fra Home Alone og hvordan det nå hadde gått med tyvene om de kom for å robbe han. Filmen var småvoldelig. Og nå har den ene banditten fra Home Alone respondert med sin egen video. Han fremstår nå vettskremt over at Kevin er tilbake og sliter fortsatt med traumer etter hendelsene. Både filmen fra Culkin i forrige uke og denne er i verdensklasse. Om du ikke har sett filmen fra forrige uke, så kan du se den her.

Gå til neste side for å se filmen fra banditten i Home Alone!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær