onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noVeldig blakk? Så mye penger får du om du selger din indre...

Veldig blakk? Så mye penger får du om du selger din indre organer.

 

organs2

 

Om du er skikkelig blakk, og er villig til å risikere livet, så er kanskje å selge dine indre organer noe for deg. Eller kanskje ikke..men om du er nysgjerrig på hva kroppen din er verdt på det illegale markedet for indre organer, så kan du se prislisten i denne artikkelen.

Her er et lite sammendrag:
Om du er lei av livet, og er villig til å selge hjertet ditt, så er prisen du kan får cirka 6.5 millioner kroner. Bare synd at du ikke får bruke pengene selv..

Om du selger lungene dine, så kan du cashe inn rundt 3 millioner kroner. Vi advarer mot å prøve dette uten å konsultere med en lege først.

Om du selger en nyre, så får du cirka 1.5 millioner kroner. Dette er faktisk mulig å gjennomføre uten at det medfører døden. Men om du planlegger en usunn livsstil eller å bli alkoholiker, så er dette muligens en dårlig ide. Men har man brukt opp studielånet, så kan man være villig til å prøve det meste..

Har du en sunn lever etter å ikke ha vært ute på byen på et par helger? Da anbefaler vi deg å gå til neste side for å se hva denne kan være verdt. Det går faktisk an å beholde halve selv og overleve, så her er det penger å hente!

Vil du se hele prislisten? Gå til neste side for å se hvor mye penger du kan tjene om du selger hele kroppen din!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær