onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDette skjer med kroppen din om du drikker en liten boks med...

Dette skjer med kroppen din om du drikker en liten boks med Redbull…og det varer i 12 dager

redbull

Vi vet alle at Redbull gir deg vinger. Men det er ikke det eneste det gir deg, i følge en del forskere. Sånn i første omgang kan man som vi alle vet få i seg en bombe med sukker og kalorier. Men det er jo noe som skjer med mange drikker. Så det er ikke det som er det verste med å drikke redbull og andre energidrikker. Disse drikkene blir ofte fremstilt som noe man kan drikke til trening og lignende. Men det kan faktisk være direkte farlig.

Det viser seg at Redbull og andre energidrikker kan være med på å øke hjerterytmen din og dette kan pågå i lang tid etter inntak. Det påvirker også blodet slik det kan bli tykkere. Ellers kan man også få angst og dårlig mage. Så det er vel god nok grunn til å slutte?

redbull2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær