onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne nyskilte trebarnsmoren søker etter en ny kjæreste. Kjenner du noen som...

Denne nyskilte trebarnsmoren søker etter en ny kjæreste. Kjenner du noen som kan være interessert?

nyskilt

Denne nyskilte trebarnsmoren har nylig lagt ut en video på youtube der hun søker etter en ny mann. Dagens digitale verden gjør det mulig for mange å finne kjærligheten på måter vi ikke kunne drømme om var mulig tidligere. Og vi antar at den virale spredningen vil hjelpe henne med å finne lykken. Det er via nettstedet Toughmothers.net hun søker etter en fremtidig livspartner. Og vi antar at det er flere av våre lesere som kan være interessert, og velger derfor å dele denne kontaktannonsen.

Vi antar at du må like tøffe mødre og helst kunne håndtere tre barn uten så alt for store problemer. Klarer du det, så er det bare å ta kontakt. På neste side får du vite alt som er nødvendig i den sammenheng. Lykke til!

Gå til neste side for å se kontaktannonsen og for å få vite mer om henne. Hun ser jo slett ikke verst ut for alderen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær