torsdag, april 25, 2024
Hjemindymedia.noVi går over fra kvisepopping til vortefjerning. Fordi det ser mye verre...

Vi går over fra kvisepopping til vortefjerning. Fordi det ser mye verre ut…la meg for guds skyld slippe dette…

vorte

Vi har i lengre tid hatt en artikkel i uken om kvisepopping. Først og fremst fordi at folk av en eller annen merkelig grunn klikker som gale på det. Men når har vi funnet noe verre. Nemlig vortefjerning. Denne aktiviteten har rett og slett gått oss hus forbi, og vi visste rett og slett ikke at dette kunne se så ekkelt ut. Det viser seg at vorter har røtter og at de ikke liker å bli fjernet. Og en fjerning skjer ikke uten motstand og mye gørr. Man må faktisk bruke tang!

Gå til neste side for å se dette uvesenet bli fjernet fra menneskekroppen. Du vil angre!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær