lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noLite penger denne måneden? Nå kan du få betalt for å bli...

Lite penger denne måneden? Nå kan du få betalt for å bli infisert med ebola-viruset. Tips gjerne dine blakke venner.

Er du blakk? Da kan vel ikke litt ebola skade? Nå starter Hammersmith Medicines Research et klinisk prøveprogram der man infiserer «frivillige» med ebolaviruset. Ja, du hørte rett. Du får betalt for å få ebola. Forsøkene skal starte innen kort tid, og søknadsprosessen er i full gang. Flere britiske aviser skriver om planene i dag.

Du tenker kanskje at dette er for godt til å være sant? Det er det altså ikke. Så lenge du er mellom 18 og 65 år og har perfekt helse så kan du melde deg til dette prøveprosjektet. Og du får rundt 8000 kr. Og det er jo nok til en ny Iphone og ett par telefonregninger. Så her er det bare å kaste seg på. Forskerne reklamerer ellers med at du vil være en viktig bidragsyter for å bekjempe sykdommen. At 11 000 personer døde av det siste utbruddet bør jo friste de fleste til å melde seg frivillig. Men i følge de samme forskerne er det liten sjanse for å dø av forsøket.

Så da føles det selvsagt mye tryggere. I Norge har vi jo også gode sykelønnsordninger, så om du blir sengeliggende noen måneder så er ikke det noen stor greie.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær