lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noTraileren til den nye Tarzan-filmen er kommet, og den ser ut som...

Traileren til den nye Tarzan-filmen er kommet, og den ser ut som et filmatisk kunstverk. Denne skal jeg se!

tarzan

Det er en stund siden det kom ut noen gode filmer om Tarzan. Men denne ser veldig lovende ut. Først og fremst på grunn av meget god filming og fantastiske effekter. Dette samtidig som det ser naturlig ut og ikke så alt for overdrevent. Plottet er ikke heller det samme som vanlig. Regissørene har tatt seg en del friheter vekk fra den tradisjonelle historien om gutten som ble forlatt i jungelen og oppdratt av gorillaer. Akkurat den delen stemmer fortsatt, men deretter det mange nye tvister i historien. Og det ser meget vellykket ut om man skal dømme etter traileren.

For å se traileren så er det bare å gå til neste side. Den ser meget lovende ut, faktisk en av de bedre til nå i år.

Gå til neste side for å se traileren til den nye Tarzan-filmen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær