mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noSe hvordan du kurerer forkjølelse og influensa over natten!

Se hvordan du kurerer forkjølelse og influensa over natten!

Når man blir skikkelig syk eller man har en forkjølelse som aldri går over, så er mange villige til å prøve mye rart for å bli frisk. Metoden som vi her skal vise dere baserer seg på et gammelt kjerringråd. Bloggeren Jennifer Thompson prøvde tilfeldigvis dette, og ble overrasket over resultatet. På grunn av det gode resultatet så anbefalte hun dette trikset til leserne sine, og responsen ble ganske enorm. Tilbakemeldingene var entydige. Dette trikset funker!

flu1
flu2

Så hva er trikset? Jo, du skal sove med en løkskive i sokken over natten. Dette høres kanskje litt dumt ut, men det finnes mange eksempel på den helsefremmende effekten løken har. Og spesielt inn mot styrking av immunforsvaret. Teorien er at ved å sove med en løkskive i sokken over natten, så renser løken blodet og dreper bakterier. Løken er sterk, det merker man når man skjærer den opp og tårene begynner å renne. Så slik sett er det ikke så vanskelig å tro at dette kan ha en effekt. Videre peker flere alternative behandlere på at metoden kan påvirke tilstander som blærebetennelse, øreverk og tannverk.

Skjær opp en løkskive, legg den under fotbladet. Ha på deg sokken og legg deg deretter ned for å sove. Dagen etterpå skal du merke effekten, i følge bloggen til Jennifer Thompson. Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på om dette funker eller ikke.

flu4

[fb_bar_share]
[fb_like_page]
Kilde

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær